Een terugblik op onvergetelijke events

Fotogalerij

Met trots delen wij met jullie de hoogtepunten van onze voorbije events. Dompel jezelf onder in de mooiste momenten, beleef met ons mee en laat je inspireren door de sfeer die elk event uniek maakte. 

Bedrijfsevent - Euro Gijbels

De sfeervolle tent, subtiele verlichting en de bijpassende decoratie zorgden voor de perfecte setting voor het bedrijfsevent van EuroGijbels. Het culinaire hoogtepunt van de dag was een overheerlijk diner. Dankzij de combinatie van een prachtige locatie, heerlijk eten en fijne gasten, was dit bedrijfsevent een groot succes. 

Ladies Night - Van Mossel

De dames die aanwezig waren op de Ladies Night bij Van Mossel konden genieten van heerlijke gerechten die met zorg door ons team werden bereid. Elk gerecht was een culinaire verwennerij met verse ingrediënten.Het hoogtepunt van de avond was de sprankelende cocktailworkshop. Onder deskundige begeleiding leerden de dames de kneepjes van het vak en creëerden ze hun eigen heerlijke cocktails. 

Feestelijke viering - Gouden bruiloft

Familie en vrienden kwamen samen om dit gouden jubileum te vieren, vol liefde en herinneringen. Wij zorgden voor een feestelijke setting in de tuin, waardoor het een prachtig tuinfeest werd. Het diner, zorgvuldig bereid met de beste ingrediënten, was een culinaire reis die iedereen wist te bekoren.

Beleef zelf het Aperofy gevoel

Onze video’s geven je een kijkje achter de schermen van onze onvergetelijke evenementen, van sfeervolle diners tot bruisende feesten!

Waar was dat feestje?