FAQ

Welke diensten biedt Aperofy aan?

Bij Aperofy kan je terecht voor een A tot Z uitwerking van je evenement. Huur je liever alleen onze cocktailbar? Dan kan ook! Verder kan je bij ons ook terecht voor allerhande feestmateriaal zoals tenten, tafels & stoelen, aankleding, … . Op zoek naar een dj of coverband die je feestje aan de gang brengt? Wij zorgen ervoor!

Wij organiseren en coördineren met plezier verschillende soorten evenementen zoals bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagsfeesten, communiefeesten, opendeurdagen, … . Wij nemen de planning, logistiek en de uitvoering van het evenement uit handen zodat jij je kan richten op het genieten van het event.

Jij geeft ons jouw wensen door en wij werken dit volledig uit. Van daar dat wij niet werken met standaardformules maar liever samen met jou kijken wat er mogelijk is om jouw event onvergetelijk te maken.

Wij zijn gevestigd in Hasselt, maar we organiseren evenementen en feesten op locatie doorheen België & in sommige delen van Nederland.

Wij bekijken samen met jou wat een geschikte locatie is voor jouw event/feest. Indien je zelf nog geen locatie hebt, kunnen wij je helpen met het vinden van de perfecte plek die aansluit bij je wensen en budget dankzij ons uitgebreid netwerk.

Wens je een volledig uitgewerkt menu of tapas a volonté? Bij ons krijgen grote en kleine “hongerkes” geen kans. Aperofy werkt samen de beste lokale cateraars en zo kunnen wij voor elke gelegenheid je voorzien van een passend aanbod zoals bijvoorbeeld walking dinner, BBQ, feestburgers, ontbijt, … Jij geeft aan wat je graag hebt en wij zorgen voor de rest.

Bij het huren van onze cocktailbar voorzien wij steeds het nodige personeel, de op- en afbouw, het transport alsook de inkleding. Enkel de bar op zich huren is helaas niet mogelijk. Maar onze mobiele cocktailbars kunnen worden opgezet op vrijwel elke locatie. Of het nu binnen is in een feestzaal, buiten in een tuin, op een dakterras of op een speciale evenementenlocatie, we brengen de cocktailervaring naar jou toe. Bovendien zijn onze flair bartenders niet alleen meesters in het maken van heerlijke drankjes, maar ze zorgen ook voor entertainment. Laat je gasten genieten van de hele cocktail ervaring!

Wij hebben 2 soorten: 

  • Barformule Cocktails & Cava/Prosecco
  • Barformule Cocktails

 

Hierbij voorzien wij steeds het nodige personeel om de cocktails te maken, de inkleding, de op- en afbouw van de bar alsook het transport.