Catering voor jouw event gezocht?

Bedrijfsevent, bruiloft, verjaardagsfeest of andere speciale gelegenheid gepland? Wij ontzorgen je graag met onze eventcatering op maat! 

Verwen je gasten met top-catering op jouw event!

Een volledig menu of tapas a volonté? Bij ons krijgen grote en kleine ‘hongerkes’ geen kans. Aperofy werkt samen met de beste lokale traiteurs.

Je hoeft niet te kiezen. Jij geeft aan wat je graag hebt, wij zorgen voor de rest! 

Eventcatering met verschillende keukens!

We nemen al je catering uit handen op jouw event! Onze professionals zorgen voor een afgwerkte catering op jouw maat. We werken samen met de beste lokale traiteurs. 

Of bel ons op +32 479 33 78 16

Hoe gaan we te werk?

01

Contact opnemen

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw feest? Aarzel niet om ons te contacteren via het formulier.

02

Telefonisch contact

Voor een vlotte samenwerking, nemen wij telefonisch contact met u op. Hier worden jouw wensen en verwachtingen besproken.

03

Offerte

We maken een offerte op jouw maat.. Zodra goedgekeurd, gaan we aan de slag en maken we een planning op.

04

Bespreking op de locatie

Op de locatie van het event bespreken we de laatste details, zo kan jouw feest zorgeloos plaatsvinden. We laten niets aan het toeval over. 

05

Uitwerking

De grote dag is aangebroken, samen met ons team zorgen we voor een onvergetelijk event!

06

Enjoy the event!

Time to Aperofy en je gasten omver te blazen met de unieke ervaring!

Vul je event catering aan met ...

Een mobiele cocktailbar

Met onze gepersonaliseerde drankjes en cocktailbars zorg jij voor een unieke beleving op je feest.

 • Cocktailbar huren

 • Cava/champagnebar

 • We serveren ook frisdranken

Originele activiteiten

Inspiratie nodig om een leuke activiteit voor je gasten te voorzien? Laat ons meedenken. 

 • Old timers
 • Show cooking
 • Teambuilding
 • Workshops

Een DJ of coverband

Een feestje zonder muziek is als een vakantie zonder zon. Met een DJ is ambiance verzekerd! 

 • Retro DJ

 • 70-80-90 DJ
 • Tommorowland DJ

 • Coverbands

Uniek feestmateriaal

Van stoelen tot tafels, glazen. en deco. Jouw feest is niet af zonder prachtige decoratie. 

 • DJ booth
 • Licht en geluid
 • Party tenten
 • Hoge staantafels
 • Tafels en stoelen

Waarvoor kan je ons inhuren?

Aperofy organiseert jouw event op maat. Van klein tot groot! Laten we uw volgende evenement onvergetelijk maken.

Contacteer ons voor een offerte op maat!

Bedrijfsfeesten / personeelsfeesten

Laat uw bedrijf schitteren met een onvergetelijk bedrijfsfeest dat uw team zal inspireren en verbinden. Van sprankelende jubilea tot knallende eindejaarsvieringen, wij tillen uw bedrijfsevenement naar een hoger niveau.

Breng uw merk in de schijnwerpers en laat uw klanten de magie van uw organisatie beleven tijdens een opendeurdag die hen zal betoveren. Wij zorgen voor een meeslepende en gastvrije ervaring voor iedereen die uw deuren betreedt.

De lancering van uw product verdient een spectaculaire presentatie. Met onze doordachte strategieën en oog voor detail, zorgen wij ervoor dat uw productlancering een onuitwisbare indruk achterlaat op uw doelgroep.

Klein of grote dinners… Aperofy gaat aan de slag met uw wensen! Verwen de zintuigen van uw gasten met een culinair meesterwerk.

Liefde is het kloppende hart van ons werk. Maak van uw trouwdag een sprookje waar elk detail perfect op elkaar is afgestemd. Van romantische locaties tot adembenemende decoraties, wij creëren een huwelijksfeest dat uw harten zal verwarmen.

Geniet van de frisse buitenlucht terwijl wij een betoverende tuinervaring voor u ontwerpen. Onze creativiteit kent geen grenzen, en uw tuinfeest zal een harmonieus samenspel zijn tussen natuurlijke schoonheid en verfijnde elegantie.

Vier het leven en maak herinneringen die een leven lang meegaan tijdens een betoverend verjaardagsfeest georganiseerd door Aperofy. Of het nu gaat om een mijlpaalverjaardag, een sprankelende sweet sixteen of een hartverwarmende familiereünie, wij zorgen ervoor dat elk moment straalt! LET’S APEROFY IT!

Vier de belangrijke mijlpalen van het leven met stijl en vreugde. Onze aanpak combineert speelsheid met verfijning om van elke communie een speciale en oprechte viering te maken.

Dit zeggen onze klanten…

“Roel heeft al vele events voor ons tot een goed einde gebracht! Hij is goed georganiseerd, ziet werk liggen én heeft oog voor detail. Hij is een teamplayer die bereid is om de handen uit de mouwen te steken en brandjes te blussen waar nodig. Ideaal om ontzorgd te worden bij een evenement!”

Michelle Bovy
B-sure

“Met aperofy samenwerken is een upgrade voor je event. Een gezellige bar, om op eender welke locatie of event toch die gezelligheid te kunnen creëren. Een echte aanrader dus.”

Caroline Rigo
Centpurcent

“Het team van Aperofy verstaat hun vak en is altijd een leuke toevoeging aan onze jaarlijkse luchtdopen! Ze denken graag mee, hanteren een persoonlijke behandeling van iedere klant en staan oprecht open voor feedback. De cocktails zijn kwalitatief hoogwaardig en worden met grote zorg bereid.
Alles tot in de puntjes verzorgd. Ga zo door! Bedankt Roel en team!”

Bert Janssen
Helihaven De Coninck

Fijne samenwerking, alles van goede kwaliteit en beleefd personeel. Om je feest echt compleet te maken is dit een aanrader!

Sander Dros
Of bel ons op +32 479 33 78 16

Waar was dat feestje?