Wat ik wil dat mensen zeggen over Aperofy?

“Wat hij zegt, maakt hij waar”

“Aperofy gaat over zoveel meer dan enkel het verhuren van tafels en stoelen”

Als je Roel vraagt waarom Aperofy zo anders is dan hoef je niet lang te wachten op een resoluut antwoord.

 

“Wij bieden een totaalbeleving en verzorgen onze klanten van A tot Z. Muziek en catering op maat tot en met het gewenste feestmateriaal dat nodig is voor de perfecte party. Wij gaan altijd voor dat onvergetelijke feestje..”

 

Aperofy is geen simpele cocktailbar of partyplanner. Nee, Aperofy streeft er met het aanbieden van een totaalpakket naar om een meerwaarde te creëren voor de klant en organiseert enkel events op maat om nooit meer te vergeten.

Klantvriendelijk

Personalisatie

Meerwaarde bieden

Over Roel

Wie op zoek is naar een feestje is bij Roel aan het juiste adres. In zijn studentenjaren begon hij te werken in de Versuz in Hasselt. Zijn doel? Centen sparen maar toch genieten van vrienden en muziek. Op Tomorrowland toonde hij daarna zijn skills als VIP garçon.

In 2016 rolde Roel terug in de hospitality en bracht hij samen met Buffel gepersonaliseerde gin op de markt. Op vraag van klanten begon hij met een gin bar, en de basis van Aperofy werd gebrouwen.

Als je Aperofy inschakelt voor een feestje zorgt Roel er persoonlijk voor dat jij en jouw gasten kunnen genieten van drank, catering, event-inrichting en muziek naar wens.

Aperofy, ook bekend van: